Сумна казка
СВОЮ ДОНЬКУ МРІЮ МОЛОДУ.
"ТИ КУДИ ВЖЕ ЗНОВУ ПОЛЕТІЛА?
ОЙ ПОТРАПИШ, ДОНЕЧКО, В БІДУ...
МРІЯ ПОСМІХНУЛАСЯ НЕВИННО:
"ЩО ВИ МАМО, СКРІЗЬ ТАКА КРАСА
ТРЕБА ПОСПІШАТИ,ЧАС ЛЕТИТЬ НЕВПИННО.
МАМО,ПІДСКАЖІТЬ, А ЩО ТАКЕ БІДА?!"
ПРАВДА ДОНЦІ В ОЧІ ПОДИВИЛАСЬ
І ЗІТХНУЛА ТИХО СУМНО ТАК
"ЦЕ КОЛИ ДЛЯ МРІЇ МІСЦЯ НЕ ЛИШИЛОСЬ
У ОЧАХ ЛЮДЕЙ І У СЕРЦЯХ..."
11.05.98
Свидетельство о публикации №115010708698