Грозова феерiя бурi...

   

…Усе змішалося в гуках вітру:
тиха далеч із пилом, небо з чорними хмарами
став темним ясний день... Без ліку
гуркав сердито, голосно грім, у вухах бряжчало…
Блискавки кидались стрілами
на людей-втікачів, насідаючи із жахом на ліс,
по над самими головами
скуйовджених верхівок сосен,
по між сліпих мерехтінь –
ввижалося прірвою небо…
Його фантастично непевні форми
здавались іншими світами…
Нам уявлялися нічні пригоди,
і у імлі самі щезали…


Рецензии