БЕДА

ПОКАЛІЧЕНО ЖУРАВЛЯ
ЧИ НЕНАРОКОМ ЧИ НАВМИСНЕ
НІХТО НЕ ЗНАЄ А БІДА
НАД ПТАХОМ ХМАРОЮ НАВИСЛА
ЛЕГЕНЬКИЙ ВІТЕР УРАГАНОМ СТАВ
ВИСОКЕ НЕБО БІЛЬШЕ НЕ ПОКЛИЧЕ
ПТАХ ВАЖКО ДО ЗЕМЛІ ПРИПАВ
І ТУЖНО ЖУРАВЛИХУ КЛИЧЕ
СПІВАЄ ВІН МОВ ТИХО ПЛАЧЕ
ПРОЩАЮЧИСЬ ЗІ СВІТОМ З НЕЮ
ВІН НЕБА БІЛЬШЕ НЕ ПОБАЧИТЬ
І СКОРО САМ СТАНЕ ЗЕМЛЕЮ


Рецензии