Я стихами...
БО ВІРШІ ТО ВИСОКЕ СВІТЛЕ ДИВО
Я З ВАМИ ПРОСТО ЩИРО ГОВОРЮ
І В ЦІ ХВИЛИНИ Я ЩАСЛИВА
СЛОВА КОМУСЬ У СЕРДЕНЬКО ЗАЙДУТЬ
КОГОСЬ ВІДРАДЯТЬ ВІД ЛИХОГО ДІЛА
ДОРОГУ ПРАВДИ У ЖИТТІ ЗНАЙДУТЬ
І ДОПОМОЖУТЬ ЩОБ ДУША НЕ ТАК БОЛІЛА
26.04.98
Свидетельство о публикации №115010707443