Бог посеред нас

Наший Бог посеред нас,
Він завжди і повсякчас
Усе бачить і все чує,
Випробовує й лікує

Душу й тіло від хвороб,
Проживали люди щоб
У пошані та любові
Та до подвигів готові,

Захищаючи свій край
Від загарбників і знай
Божа правда разом з нами,
А лукавий з ворогами.

Ми поб’ємо ворогів,
Щоб ніхто з них не посмів
Сіять ненависть і зраду,
Богу шкодити і брату.

Бог святий посеред нас,
Береже людей всякчас,
Він нам батько, а ми діти,
Треба слухати й радіти.
07.01.15.


Рецензии