Верь. Вiр

Молчишь? -Молчи. Слова напрасны.
Мои мечты твоим опасны.
Моя душа не верит в Бога.
Но почему-то в ней так много
Веры в тебя и в твои силы.
Что вытерпишь невыносимое,
Что справишься со всем, ты сможешь.
Ну как бы не было бы сложно...

В тебе я вірю, вір і ти,
Що цілий світ живе в тобі,
Що він залежить лиш від тебе.
Для нього ти - земля і небо,
Промені сонця і вітри,
Мороз і зорі, та дощі..
Він відчуває твою радість,
Захоплення, запал, цікавість,
Твій смуток, розпач, переймання,
Не здійснені, нажаль, бажання
І перемоги всі твої...
Світ в тебе вірить.
Вір і ти.


Рецензии