Чан Хала
Яшар физва зи гьайиф,
Рик1и кьур руш гун тавур
Аман, т1ар хьана хьи хур.
Пашман жеда зун хала
Гаф тагана зун туна,
Жегьил уьмуьр пуч мир на
Минет я ваз чан хала.
Вучда за уьмуьрдикай
Рик1из к1анид тагайла,
Агь, хкатайла рик1икай
Бахтсуз жечни кайила.
Цуькведикай за вучда?
К1анид къвалав тахьайла.
Дарман хъвана за вучда?
Зи рик1 канваз хьайила.
Я хала, я чан хала
Ви руш хьанва бегенмиш,
Разивал це чан хала
Ийимир зун ик1 бамиш.
Свидетельство о публикации №115010712052