Загадай бажання...

Загадай бажання на РІЗДВО!
Подивись на зоряну дорогу,
Серцем випромінюй лиш добро,
І подякуй за прийдешнє БОГУ!...

Як предивна золота ЗОРЯ
В ніч святу на небі засіяє!..
Цілий світ вітатиме ЦАРЯ,
І МЕСІЯ - всіх нас  привітає!

У молитву складені слова...
Говорити з БОГОМ - це реально!
Якщо ВІРА у душі жива -
Все на світі просто й ГЕНІАЛЬНО!


Рецензии