Молитва
НА ТЕ,ЩО БОГ МЕНЕ ЗЦІЛИТЬ.
ХОЧУ СЛУЖИТИ ЙОМУ ВІРОЮ,
ЯК БАТЬКА РІДНОГО ЛЮБИТЬ.
НЕХАЙ ПРОБАЧИТЬ МЕНІ БОЖЕНЬКО
УСІ ГРІХИ МОЇ ЗЕМНІ.
СПОКОЮ ДАСТЬ ДУШІ СТРЕВОЖЕНІЙ,
ЩОБ В РАДОСТІ МИНАЛИ ДНІ.
НЕМАЮ ДОБРИХ ДІЛ Я ЗА СОБОЮ
І ВІРА МОЯ ПОКИ ЩЕ МАЛА.
ТА ЗГЛЯНЬСЯ ГОСПОДИ, ТИ НАДІМНОЮ
ХАЙ ГРІШНА, АЛЕ Ж Я ДОНЬКА ТВОЯ.
2009Р
Свидетельство о публикации №115010611025