Гьана ава

Хуьруьз хъфидай заз рехъ
 къалур
Бубадин к1вал гьана ава,
Чи Лезгийрик дамах кутур
К1ани яр зи гьана ава.


Эй дагълар заз тикрар ая
Ви руьгьдин ким гьана ава,
К1анидакай хабар ая
Захъ рик1 кузвайди гьана ава.


Сефил жеч зун гьич са к1усни
Шиирар кхьиз ви гелева,
Гатун юкъуз къвеч шагьварни
Чизва заз вун гьана ава.


Югъ къандавай жезва зайиф
Чи мугьуьббат гьана ава,
Вилиз такваз къвезва гьайиф
Зи жегьил чан гьана ава.


Рецензии