Зимова писня

Діточки, діточки,
діточки маленькі ті,
станьте в круг,
станьте в круг,
потанцюємо в гурті.

Ой малі, ой малі,
ой чудові ви такі,
розкажіть, розкажіть
віршики свої, свої.

Зайчик там, зайчик там
під ялинкою сидить
і вухами довговухий
і безхвостий шевелить.

Бабка та снігова
до діток іде вона
і сніжок роздає
всім веселим дітлахам

Дід Мороз, Дід Мороз
завітав до вас в садок
і снігурка разом з ним,
затанцює у Новий рік.
 


Рецензии