Передрiздвяне
Притулиться до срібла кучугур.
Немов перо чарівної жар-птиці,
Засяє сніг і скрижанілий мур.
Зимове диво у химернім танці
Розважить радо і тебе й мене:
Як збайдужіле вирве із прострації,
То зле і хиже душу омине.
Зоря небесна вкутає промінням,
У ній – Різдвяній – Божа благодать!
І ми з тобою щось на краще зміним
У цьому світі, де живучий тать…
5.01.2015
Свидетельство о публикации №115010507666