У Великдень Львiв як апостоли в свiтлицi..
У Великдень Львів як апостоли в світлиці
Коли крізь двері з'явився Ісус
Вони піднялися швидкооким вогнем
І радість вирвалася в світ навіки
У кожному серці сонце тепер
І воно ніколи не може зайти..
040115 23.59
На фото: Львов. Храм Преображения. Торжества на Пасхальной неделе.
Свидетельство о публикации №115010500170