Мати

Як же ж мати говорила,
наставляла й боронила,
а ми слухали себе
і росли, жили вперед.

Мама хвора і стара,
та усе ж вона моя.
Яку Бог мені воздав,
така мила й дорога.

Ось і є оце матуся,
яка гарна й не томлюся.
Бо, яка вона не є,
я люблю її тепер.


Рецензии