Ки в
Гімн міста Київ
Муз. М. Мотков Слова М. Мотков
Київ – свята наша віра, надія,
Серце Країни - яскравий, злотий,
Лавра, Дніпро, Оболонь і Софія,
Дивне Поділля, Хрещатик палкий
Приспів
Слався велика, могутня столиця,
Місто герой – джерело дум і мрій,
Братніх народів духовна світлиця,
Києве любий - ти вічно живий!
Площі, проспекти, каштани, бульвари,
Сяють, палають - мов щастя прибій,
Кобзар, Хмельницький, Майдан і фонтани,
Київ царить сивий і молодий!
Місто мети, праці, дій і кохання,
Компас Держави, проміння життя,
Спалах сердець, мудрість, воля єднання,
Наше суспільство веде в майбуття!
Гордо лунає наш Гімн урочистий,
Прапор - Архангел святий майорить,
Зірка Країни - злотий, променистий,
Київ святковий палахкотить!
Свидетельство о публикации №115010407224