Добрий веч! р

Коли прийде у хату добрий вечір,
І намалює зорі у вікні,
Під синю хустку заховає речі –
Ви не спішіть запалювать вогні…

Ці сутінки, м’які, мов кошенята,
Ворушаться безмовно по кутках.
І, наче вам не хочеться ще спати,
Та вже душа перебуває в снах.

Ніч оксамитом огортає плечі,
Розгладжує від втоми вам лице…
Коли приходить  хату добрий вечір –
Подякуємо Богові за це!


Рецензии