Езикът на българка

Очите на българка -
топли, искрящи,
които живеят,
които са смеят.

Ръцете на българка -
златни, работни,
които се трудят,
които лелеят.

Нозете на българка -
силни и стройни,
които танцуват,
които мируват.

Сърцето на българка -
нежно, открито,
което се смее,
което обича.

Езикът на българка -
верен и слънчев.
И аз го обичам!
И аз го обичам!


Рецензии