НОВЫ ГОД

Елка,елка зноў у хаце!
Гэтак смолкай яна пахне.
Хоць і позні ужо час,
Новый Год гукае  нас!
Водзяць людзі карагоды,
Песні  зычныя  ляцяць,
Феерверкі,танцы-скокі
Бударажаць  і грымяць!
І смяюцца ў небе зоркі,
Абяцаюць год нам звонкі,
Бо каза ў Новым годзе
Будзе спраўна верхаводзіць!
Прыгажосць  яе - чаруе…
Яна   сЕм’і -  пабудуе,
Шчасце ў хаце  будзе,
З Новым годам, людзі!


Рецензии