Удвох щасливi
Це гірше, аніж без ліжка,
Без ковдри і простирадла.
Без тебе спати - безбожно,
І не рятує красива постіль
Й повна відсутність білизни.
Без тебе - думки про тебе.
Без тебе страшне безсоння.
З тобою - знов світить сонце.
З тобою спати - то марно
Й безглуздо втрачати ночі,
А може, пізнати ніжність...
Без тебе - мені не треба.
З тобою - удвох щасливі.
Свидетельство о публикации №115010303068