Варенички й млини

                Варенички й млини


     Муз. М. Мотков                Слова М. Мотков


                Маю гарну жіночку - молоду,
                Покохав в вишневому саду,
                Я до серця стежку положив,
                Приказав їй, щоб я смачно жив

                Приспів
                Щоб були варенички й млини,
                Кожен день у мене на столі,
                Щоб була і чарка й огірок,
                І копчений, свіжий окорок
               
                Їм варенички, млини кожен день,
                Став як справжній, дужий велетень,
                П’ю квасок і з медом і вином,
                Поясняю жінці за столом

                Їм я м’ясо, сало, ковбасу,
                Каже жіночка – «Вже млини несу»,
                Наливає чарку, дає огірок,
                А я все тверджу їй на посошок   
 
                Маю жінку лагідну - молоду, 
                І живу як в царському раю,
                Пісню всім співати буду я,
                Про щасливе, радісне життя
               
                Маю мед, варенички й млини,
                Кожен день у мене на столі,
                Є й сметана, чарка й огірок,
                І не знаю краще я жінок!
               


Рецензии