iз блискавки блиском...

 
…морок у очі, смеркалося швидко
небо з землею злились в один колір,
блимнуло блиском блакитним за обрієм,
раптом і вітер здійнявся, аж крикнув…
спалахом бурі, все дихало небо –
кидало стріли криві врізнобіч
гуркіт котився по душам, у серці,
полум’ям-зміям ніхто не радів,
вікна бряжчали від грому в оселях
з чорної прірви на світ ливень лив…


Рецензии