Ведмежа

Іде по лісу ведмежа,
ведмедик клишоногий.
Він загубив ведмедицю свою,
матусю він здорову.

Іде і очі опустив,
бо він лишивсь один.
А як же ж матінку знайти,
йому маленькому вночі?

Іде-іде й зустрів її,
ведмедицю мамусю.
Іскра з'явилася у нім,
бо радість в нього перед всім.


Рецензии