Патр отична

Вогонь тримаю у долоні,
Запалюю я ним сердця
Ми рушимо разом в полоні
Відваги, мужності зірця
    *     *     *
Тримаю зброю у руках,
Зброяр з останнім автоматом
І пекарь, подолавши страх,
Підем усі в военкомати
    *     *     *
Ми незалежність захистим
І кожен з нас запам'ятає:
Де заховалися кати,
Як ми розбили вражу зграю.
    *     *     *
    *     *     *
"Вогонь запеклих не пече
Лише лоскоче нащі нерви
"Візьми на грудь, підстав плече" -
У бой підуть усі резерви!!!"


Рецензии