Перший раз в перший клас

Іду сьогодні в школу я.
Перший раз у перший клас.
Перше вересня на дворі,
перший день у цьому житті
я йду на зустріч миру,
всьому миру у житті.

Бо нове побачу тут я:
першу вчительку свою,
перший клас свій,
першу парту,
перших друзів,
які очікують мене.

Це мир новий.
Це так прекрасно!
В душі іти з усім новим:
з новим портфелем,
з новим усім в душі,
з новими думками в цей час.

І ось луна дзвінок...
Ступа нога на цей поріг,
летить душа у клас новий
і починається урок.
І тишина...
Говорить вчителька одна.

Оце усім нам треба зрозуміти.
що починається нове життя,
яке нам треба пережити
і підрости, й навчитись.
Бо тільки школа нам дана
для нашого дитячого життя.


Рецензии