Львiв. Рiздво

***



Дуже мені подобається біле свято Різдва
Співати колядки хочеться, та не приходять слова
Занадто багато небесного: краще просто мовчати
В думках молитву читаючи: де ж Ти, Божа Мати

Сьогодні Вона не в церкві тільки, сьогодні Вона всюди
Сьогодні сталося з людьми найголовніше чудо
І вулиці Львова замість пастухів і замість усіх ангелів
Будуть тепер зустрічати Ісуса при світлі свічок і факелів



                020115    15.56


Рецензии