Йа шпрэхэн украиниш

эти слова еще можно заменить «Йа шпрэхэн по-хохляцки»

Приспів:
І з цієї хвилини я шпрєхен украініш
Я шпрєхен украініш у-а-па-ри-раб-рай
(2р.)
1
На роботі сказали, що це – не діло
Ламана мова, суржик якийсь.
Шеф сказав: «Годі, ми в тебе вірим!
Спробуй пошпрєхать і швидко навчись!»
Приспів.
2
На мене дивиться мама, як на НЛО,
А я шпрєха,я шпрєха, я шпрєха все одно.
Така милозвучна, невпинно легка,
Щоправда не легко згадати слова.
Приспів

/зима 2011/


Рецензии