Молитва

Господи, молю Тебе, не дай
ворогам країну на поталу...
У скількох війна уже забрала
тиху радість мирного труда?

Від вершин карпатських до степів
ми зігріті українським сонцем,
Янгола пошли нам Охоронцем,
віру і надію укріпи.

Роз’єднати, Боже, не дозволь
все, що перев’язано віками
і здобуто власними руками.
Що – ціна людських життів і доль.


Рецензии