Залишилися мiсця в свiтi..

***


Залишилися місця в світі,
Де люди здатні до радості,
Здатні відчувати красу
З нагоди Різдва Спасителя,
І можуть веселитися як діти,
Яких настає Царство
Ніби й не було безбожництва
Немає відступу і нині
Квітучий оазис в пустелі
Дивлячись на це, розумієш:
Благословення Боже ще над Львовом
Просіть ж, щоб воно не зникло..




                020115    23.25



На фото: Львов.Рождество.


Рецензии