Новогоднее поздравление

З Новим роком вас всіх вітаю,
щастя й радості, добра бажаю,
чистого і мирного неба над головою,
добрих і чистих думок в нашом домі!

Гарних й веселих пригод,
щасливих і здорових діточок.
Подарунків вам великих
та прекрасних, та збутливих!

Красиво зустріти всім вам новий рік
та великих зимніх святків:
Різдва Христового, Василя Святого
та великого Водохреща!


Рецензии