Новий год укр

Прийде, прийде Новий рік.
Принесе гостинців всім.
Дід мороз й снігурка йде
і ялинку принесе.

Прийде, прийде Новий рік.
Нове щастя на поріг.
Нові друзі у воріт,
принесуть тобі пиріг.

Прийде, прийде Новий рік.
Нові думки в голові.
радості і світла у вікні,
людям добрим назавжди.

Прийде, прийде Новий рік
Принесе щедрот у дім.
Прийде вечір в новий рік
й пролуна дитячий сміх.

Прийде, прийде Новий рік.
Забере незгоди всіх.
Стане струнко танцювать
і всіх разом обіймать!


Рецензии