Картата

(В стилі Крихітка Цахес)
1
Цю картату суміш мати на увазі.
Вміти говорити тільки на бумазі.
Цю картату суміш встигнути ковтнути
І тоді не зна що ще ти можеш утнути.
2
Ця картата суміш у твоєму мозку:
Дивись на світ ширше, аби щоб не плоско.
Ця картата суміш у твоєму шлунку
Жує соковито твою тяму мов думку.

ПРИСПІВ:
Ні, ні не розуміти, у руці тримати
Порошок, таблетку – щось таке картате.
Ні, ні не розуміти, але ясно чути,
Що той смак ванілі тобі вже не забути.
3
Ця картата суміш обпікає нерви.
Солодкі дівчата, а насправді – стерви.
Ця картата суміш діє без вагання –
Кислота роз'їла всі страхи і бажання.


Рецензии