Вiдпусти мене на волю

Відпусти мене на волю,
Я не хочу більш з тобою
Плакати про змучену любов.

Я хочу літать у небо.
Знати більш тобі не треба
З чого так зкипає моя кров.

Я літатиму у небо,
Я співатиму з птахами
Я купатимусь у морі
З цвірками птахів..

(щось на кшталт Скай чи Океану Єльзи)


Рецензии