Дикi Тушки

(багато дісторшену на гітару, елементи екстрім-вокалу, агресивний брейк-даун)

Приспів(агресивно):
Злови мейнстрім (а-р-р)
Танцюй слім (р-рр)
Тілом своїм вбирай екстрім!

1
Дикі тушки, дикі-дикі тушки
В шаленому трансі пластмасовий погляд
Дикі тушки, дикі-дикі тушки
Ти вже не людина, скоріш біоробот.
2
Дикі тушки, дикі-дикі тушки
Безвимірні танці, нелюдяний рокот
Дикі тушки, дикі-дикі тушки
Драконячий фейс, та стан Ані Лорак

Ти не втратив нічого з того,
Чого в тебе ранішеше і так не було.

3
Дикі тушки, дикі-дикі тушки
В окулярах роздовбались дужки
Дикі тушки, дикі-дикі тушки
Замість неба чорно – білі смужки.


Рецензии