Wannabe

So hush my Lord, I wanna be,
Like bird in Russian sky.
Don't need any word and always ready
To say anybody “Bye!”

So hush, my friend, I wanna be
Beloved by life and luck.
If you, my flower wanna drink,
I will be your best jug.

So, honey, I will be afraid
If stud in narrow mind.
Who see it first, how it will glade
To change all life, to stop be sour and blind.


Рецензии