Вино бузкове
І зустріч. І забави молодечі.
Вино бузкове у травневий вечір
Пили удвох під солов’їну трель.
І я обняв тоді тебе за плечі.
Напнулось ніжно зоряне шатро.
Цнотливо пахли твої довгі коси.
І все довкіл – дзвінке, многоголосе –
Осяяло і душу, і нутро,
І забриніло, як у травах роси.
О те вино – ефірне і хмільне –
Кущів бузкових, збудженого цвіту
Залишило цілунком спраглу міту
І радо вознесло тебе й мене
Із наших весен у майбутнє літо…
30.12.2014
Свидетельство о публикации №114123009844