Hotarit

Hotarit sa merg inainte,
hotarit sa lupt cu toti monstrii,
hotarit sa lupt cu desteptii
si desigur sa lupt si cu prostii.

Hotarit sa ies la lumina,
hotarit sa gasesc fericirea,
hotarit sa-mi intorc a mea viata
si pe urma sa-mi gasesc si iubirea.

Hotarit sa merg pin-la capat,
hotarit sa lupt pin-la moarte,
hotarit sa trec peste toate
si atunci cind chiar nu se poate.

Hotarit sa invsag orce-ar fi,
hotarit sa lovesc si cu capul,
hotarit sa darim tot Infernul
si apoi sa-l sugrum si pe dracul.

(Hotarit Constantin Sandic)


Рецензии