Наголошуэ патрiарх
"У його волі і владі - негайно зупинити смерті й кровопролиття, але він заради гордині своєї продовжує множити зло. Він називає себе братом для українського народу, але насправді він за справами своїи істинно став новим Каїном, проливаючи братську кров і брехнею обплутуючи весь світ", - стверджує патріарх.(Михаил Денисенко, называющий себя патриархом Киевским и всея Руси)
Жил да был на Украине
Поп под "ником" Филарет...
Богу бы служил поныне,
ПсАлмы пел..., но таки нет!
Ён, "политико-идейный",
Для жидов, пришедших в Киев,
Глашатай стал иУдейный :
"Дурку гонит" про Россию :
"У його волі і владі" –
С амовона тулит людям -
"Негайно зупинити смерті"-
Типа, в том виновен Путин...
Машет, походя, кадилом,
Спрятав пейсы под кукОль
Для прозападных дибилов -
"Западэнский выхухОль"...
"Крот", средою православной,
Жертвовать всегда готов...
Ради правящего клана
Власти Киева..... жидов...
С Вальцманом шагая в ногу,
Сам він говорить відверту...
Йшов би ссаться в синагогу,
Або ж би сходив до вітру...
Немає совісті в помині
У жидівських підспівував....
Брешут бідній Україні -
Все, що йому... жид сказав....
29 декабря 2014г.
Свидетельство о публикации №114122905134