Водограй твоiх кiс
Игорь Северянин.
Водограй твоїх кіс плоть мою не студив.
Пахіт лив до небес, обіймав, чарував.
То був рай в сяйві сліз, у маю, мов сто див:
Шум олив – полонез, те що мав, дарував.
Твоїх кіс водограй не студив плоть мою,
До небес пахіт лив, чарував, обіймав
В сяйві сліз – то був рай, мов сто див у маю
Полонез – шум олив дарував те, що мав.
Плоть мою не студив водограй твоїх кіс,
Обіймав, чарував, пахіт лив до небес.
У маю, мов сто див – то був рай в сяйві сліз.
Те, що мав, дарував шум олив – полонез.
Не студив плоть мою твоїх кіс водограй,
Чарував, обіймав, до небес пахіт лив.
Мов сто див у маю в сяйві сліз – то був рай.
Дарував те, що мав, полонез – шум олив…
28.12.2014
Свидетельство о публикации №114122806887