Назоунiкi

Натхненне адсюль: http://stihi.ru/2014/09/16/6610

Неба, сонейка, цені, хмарачкі,
Хлопцы, дзеўкі, бабулі, дзяды,
Цішыня, спеў, гаворка, лаянка,
Касцёл, цэрква, цяпло, халады...
Спрэчкі, позіркі, мова, могілкі,
Словы, дзеянні, думкі, віры.
Рабацягі, трутні, алкаголікі
Гады, птушкі, грамадства, звяры.
Пушча, дрыгва, Купалы, Коласы,
Смутак, радасць, пашана, быллё...
Крывадушнасць, пыхлівасць, кволасць,
Мары, лёс, пустазелле, галлё...

26.12.2014

Прабачце, але кепска падтрымоуваюць stihi.ru беларускія назвы...


Рецензии