Коли народжуeться Сонце

А.Рудницька «День народження Сонця»

Коли народжується Сонце,
Тоді народжується Щастя…
Звучання Тиші безумовне
Світів народжує звучання…

Коли народжується Море,
Тоді народжується Сила…
Потоки Світла линуть колом,
У Тиші виростають Крила…

Коли народжується Суще,
Тоді приходить в Світ Людина,
Щоб жити Сяйвом невмирущим,
Яке від Сонця народилось…

27.12.2014


Рецензии