Ритми

Дощами літніми росистий
Хліб,
Духмяний, свіжий, колосистий
Сніп
Розносить з поля свій солодкий
Дух.
За ніччю ранок починає
Рух.
І народив в тяжкій натузі
Світ
Гарячий промінь на холодний
Глід.
Палахкотить од відблиску
Стерня,
Й стара земля чека нового
Дня.


Рецензии