а сховку нема...

…ніч торкається пристрасних снів,
знов неспокій серця обирає,
у полоні сліпих почуттів –
в тишу світу душа поринає…

в болі присмак присутній гіркий,
жалять зорі терпкими сльозами,
тож солодкої мрії думки
хоронити ніхто не бажає!..

намагаючись в спокої жить,
в необмеженім неба просторі
плин Любові повік не спинить,
і втаїтися ніде від Долі…


Рецензии