Беларусь

Люблю я Paдзiму сваю
Завуць яе усе Беларуссю,
Люблю да болi у грудзi,
За подзвiг люцкi ганаруся.
Paдзiма, як мацi мая,
Заусёды пяшчотна-ласкавая.
Каханне мне дараць палi
Азёры, лясочкi дубравыя.
Па полi пагоратаму пайду,
Крынiчнаю вадой нап’юся
У лесе кветку-папараць знайду
I буду памятаць, дзе гэта адбылося.
Мой мiлы, родны край,
Хай сонейка заусёды свецiць,
Хай кожных то прыедзе к нам
У небе на шчасце бусла ен прымецiць.


Рецензии