Золотава осень

На дворі осінь золота,
прекрасна рання осінь.
Давно чекали пору цю,
золотаву осінь молоду.

Після літньої спеки на дворі,
Прийшла осіння прохолода,
а день чудовий восени,
бо сонце гріє так чудово.

Комахи готують дах собі,
птахи готуються у вирій,
рослини готуються до сну,
а також риби й звірі.

Ми любим пору золоту,
бо різнобарвні кольори
ми бачим навкруги.
Дерева, квіти і трава,
і сонце, небо, хмари,
усе це не таке, як є завжди.

В період цей потрібно брати
пензлик, фарби і папір
і малювати все, що бачить око,
Ось і у нас душа цвіте.
Але ж ви скажете: "Не те"!
"Цвіте душа десь навесні.

Ні, друзі, ви мої.
Душа квітуча кожну пору,
а восени вона ще й кольорова.
Ой, як ми всі любим осінь.
І всі на цій землі
можуть почути подихи пори.
Бо це є наша "Золотава осінь".


Рецензии