Настава

Люди, зупиніться й схаменіться,
огляніться і погляньте,
що всі  наробили.
Окамяніли і застигли
душі наші в тілі.
Не дивіться ви на інших,
тільки час минає,
а дивіться ви на себе
і себе справляйте.
Научіться зупиняти
своє тіло й душу,
а коли потрібно,
розпахати на всю добру душу.
Любіть усіх і все,
бо все є це Боже.
Все існує на землі-
це я, це ти, це він, вона,
у всьому є ми самі.
Тому любіть все
суще на землі
і будете ви разом!


Рецензии