не скучай

Приходь в гості ві сні будем пити чай,
Завтра буде краще нам і більше не скучай,
А поки що давай просто ляжемо спати,
Ти і я ми в різних ліжках, кіманатах)



Приходь в гості ві сні пити чай,
Завтра краще нам буде і не скучай,
А поки що давай просто ляжемо спати,
Ти і я ми в різних ліжках, кіманатах)


Рецензии