Нашим вороженькам!

Ой негідні вороги, наші вороженьки,
Ви ж на цій Землі росли - у нашої Неньки.
Продалися ви орді за їхні "червонці",
Тим себе ви прокляли у своїй Сторонці.

А Ми жити будем вільно в Нашій Україні!
Вам, нікчемним вороженькам -
Тільки лиш на заздрість.
Бог Нам в поміч, і надії -
Все ж здобудуть Радість!

Слава Україні!
 
Черкассы 24.12.1914г.


Рецензии