Раство

Вось амела, вось Раство,
а ты чорт ведае дзе.
У суседнім пакоі,
ці ў іншай краіне.
Мапа - наш ложак,
кнігі - нашыя сустрэчы.
вось амела, пад якой
я буду цалавацца
з кімсьці іншым.
Вось Раство
і куцця.


Рецензии