НАТО - 80!
Бо щиро привітати вас усіх - вважаю гідним.
Тепер ніхто не скаже, що я осторонь була:
Вітаю з міжнародним днем, вас, допомоги бідним!
Так, не така заможня я, щоб їздити в метро.
Дорожчає проїзд, а ось дешевшають - лиш кроки.
По 5 копійок був жетон... Та як би не було,
Сьогоді "Олімпійській" рівно тридцять і три роки.
Дивлюсь на вас і радості у серці через край,
Ви всі такі прикольні хоч давай усім медалі.
Нехай же захищає Чудотворець Миколай
Всіх тих, кого немає тут і кожного в цім залі.
Тлумачити не варто суть сьогоднішніх присвят,
Не варто зволікати, час любити і радіти.
Вітаю, Оперета, вже тобі вісімдесят!
У порівнянні з віком цим ми всі неначе діти.
Бажаю прямувати до найвищої мети
І дбати про навколишнє, щоб кожен був щасливий.
Ми з лівого на правий не цураємось прийти
І ви до нас приходьте теж із правого на лівий!
<16-17 грудня 2014>
Свидетельство о публикации №114122306614