Страшне, лихе тво мовчання...

Страшне, лихе твоє мовчання,
Чому так боязно мені?
Бо у сліпому незнанні
віщують лиш швидке прощання.

Віщують лиш швидке прощання,
коли ховають очі долу,
ховають душу охололу,
бодай що цей раз - не останній.

Бодай що цей раз - не останній,
я заглядаю у обличчя,
і ти мовчиш, та чи покличеш?
Страшне, лихе твоє мовчання.


Рецензии